De meeste Chinese schildermaterialen zijn verkrijgbaar in een goed gesorteerde winkel voor kunstenaarsbenodigdheden, of in Chinese winkels. Voor je echter overgaat tot de aanschaf, is het verstandig om je cursusleider om advies te vragen welke (soort) materialen je nodig hebt of kunt gebruiken.

Winkels in Groningen

Winkels met meer materialen

(Klik op de titel of de afbeelding om direct naar de webshop te gaan)
Ming Ya
Ming Ya Boekenwinkel

Aan de Geldersekade, in het hartje van Chinatown, dichtbij het Centraal Station van Amsterdam, vind je de eerste Chinese boekwinkel van Nederland, Ming Ya. Naast een ruime collectie aan Chinese boeken is er ook Chinese inkt, Chinese penselen, Chinese verf, rijstpapier en naamstempels te krijgen. De producten kunnen ook besteld en opgestuurd worden. Klik hier om direct de prijslijst te bekijken.

Ta-Hwa
Ta-Hwa: Chinese winkel in Amsterdam en Zandvoort
Traditionele Chinese schildermaterialen vind je bij Ta-Hwa. De penselen en andere schildersmaterialen komen direct van de vakhandel in China. Naast Chinese penselen kun je ook andere schildersmaterialen, zoals rijstpapier, inktstenen, inktblokken, blanco scrolls, blanco albums en kalligrafiesets kopen. De winkel vind je in Amsterdam (op de Bloemenmarkt) en in Zandvoort. Bestellen en laten opsturen is ook mogelijk.

De Kwast
De Kwast

De Kwast is een speciaalzaak in kunst en creativiteit. Bestellen kan online, maar in Oss en ’s Hertogenbosch kun je ook de winkels bezoeken.

Martin Brinkhuis

Martin Brinkhuis
Speciaalzaak voor kunstschilders in Hengelo. Op dinsdag- en donderdagmiddag is de winkel geopend, maar je kunt gewoon via de website bestellen.