Een nieuwsbrief voor als je Japans inktschilderen of Japanse kalligrafie interessant vindt. En niet alleen de techniek wordt behandeld, maar ook de filosofie, achtergrondinformatie en inspirerende onderwerpen die hieraan gerelateerd zijn.

Wat als je niet creatief bent

De nieuwsbrief heet ‘Creatief met Zwarte Inkt’, maar wat als je nu niet creatief bent? Het goede nieuws is dat iedereen creatief is, maar iedereen is creatief op zijn of haar eigen manier. Om met sumi-e aan de gang te kunnen gaan hoef je niet eens te kunnen tekenen en schilderen. Sta open voor nieuwe dingen en laat het vaak maar gewoon gebeuren.

Waarom je mijn nieuwsbrief zou willen ontvangen

Alles wat ik ter inspiratie of aan informatie kan gebruiken bij het schilderen of kalligraferen in zwarte inkt, schrijf ik op. Deze informatie deel ik voor een groot deel op deze website, maar ook op de derde zondag van de maand in een nieuwsbrief die ik per e-mail verstuur.

Hoe je de gratis nieuwsbrief kunt ontvangen

Het enige dat je hoeft te doen is je gegevens hieronder in te vullen en daarna in de e-mail die ik je stuur, bevestigen dat je ook werkelijk degene bent die dat wilt. Oh ja, je kunt je altijd weer afmelden als je er geen zin meer in hebt.

Wil je mijn nieuwsbrief ontvangen?

Benieuwd wat je kunt verwachten? Of wil je zien wat je gemist hebt? De eerder verschenen nieuwsbrieven vind je hieronder.

Eerder verschenen nieuwsbrieven

januari 2017 – # 1 Iedere reis begint met een eerste stap
februari 2017 – #2 Cirkels, Lente Shodo en Japanse Prenten
maart 2017 – #3 Japans inktschilderen vanuit de gedachte