Home » Blog » Minicursus Mooie Streken

Minicursus Mooie Streken

  • Blog
  • 3 min read

Mooie Streken

In deze feestmaand heb ik een bijzonder cadeau. Een gratis geschenk voor al mijn nieuwsbrieflezers en websitebezoekers. Ik heb een paar jaar geleden de 5-daagse Minicursus Mooie Streken gemaakt. Of het nu de eerste keer is dat je iets met inkt en penseel gaat doen of dat je misschien al een tijdje bezig bent… Je kunt altijd mee doen! Zelfs als je de minicursus een keer eerder hebt gedaan.

Op speelse manier krijg je 5 dagen een heleboel verschillende penseelstreken te zien om na te doen.

Voor de beginner een interessante kennismaking. En heb je meer ervaring? Dan kan het een stuk herhaling zijn van de basispenseelstreken, maar dan anders dan je gewend bent. Het is gelijk een manier om te ontdekken of deze online lessen wel bij je passen.

Ik noem deze 5-daagse minicursus…

Mooie streken!

Je kunt tot 31 december 2020 je hier aanmelden… En ja, het is voor 10 dagen en helemaal gratis!

In deze 5-daagse cursus ga je niet zomaar wat penseelstreken maken. Je krijgt eerst een korte uitleg over de belangrijkste materialen papier, inkt en penseel. Zodat je ze gelijk kunt gebruiken bij deze 5-daagse minicursus. En heb je nog niet veel in huis? Je kunt alternatieve materialen gebruiken.

Je leert…

Op wat voor verschillende manieren je het penseel kunt vasthouden. En wat voor effect het heeft op de penseelstreek die je maakt. En zodra je het kunt voelen, dan kun je het beter begrijpen en onthouden.

Hier is hoe het werkt

Je kunt je aanmelden vanaf 22 december t/m 31 december. Vanaf je aanmelding heb je 10 dagen de tijd om de lessen te volgen. Bekijk eerst de uitleg over de materialen.

Iedere dag krijg je van mij een kort filmpje met duidelijke uitleg en oefeningen.

En denk je, dit is een veel te drukke periode voor mij? Dan kunnen de oefeningen jou juist helpen om een kwartiertje te ontspannen. Toch besef ik dat december voor de meesten van ons nu eenmaal de drukste maand van het jaar is. Vandaar dat je 10 dagen de tijd hebt om deze minicursus op je eigen tempo te volgen.

Ben je er klaar voor? Klik hier om je aan te melden (t/m 31 december 2020) voor de minicursus Mooie Streken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.