Home » Blog » Prachtige sumi-e kalender voor 2023 van Beppe Mokuza Signoritti

Prachtige sumi-e kalender voor 2023 van Beppe Mokuza Signoritti

  • Blog
  • 2 min read

Ben je nog op zoek naar een origineel cadeau? Voor iemand anders of voor jezelf? Vanaf deze maand kun je een mooie, originele en professioneel gedrukte sumi-e kalender bestellen voor 2023 met inspirerend werk door zen- en sumi-e meester Beppe Mokuza Signoritti. Klik hier om te zien hoe de kalender 2023 eruit ziet.

Elke maand is er een nieuw onderwerp met een verklaring van de betekenis van de onderwerpen (in het Engels en Italiaans). Dit jaar staan nooit eerder vertoonde onderwerpen in de kalender. De gestileerde Japanse esdoorn zal je betoveren met zijn felle kleuren, de vriendelijke panda’s zullen je hart doen smelten met hun zachtheid, terwijl het contemplatieve landschap je zal laten reizen tussen zeeën en bergen! Dit en nog veel meer wacht erop om ontdekt te worden in de speciale editie.

sumi-e kalender 2023 beppe mokuza

Met de aankoop van de kalender ondersteun je de vereniging ‘Scuola Internazionale di Sumi-e’, die zich inzet voor het welzijn van de samenleving door meditatie- en sumi-e schilderactiviteiten in heel Europa aan te bieden.

Totaal: 15 pagina’s op ivoorkleurig papier van hoge kwaliteit. Formaat: 23 x 46 cm Kosten: 25 euro plus 5,70 euro verzendkosten (Nederland), Bestellen via: Sonja@sumi-e.nl of bel: 06 – 22391136 De kalender wordt binnen een week bij je thuis bezorgd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.